Jeg arbejder med følgende

Jeg bruger alt min tid på compware.dk så jeg er ikke aktiv freelancer mere. Hvis du leder efter markedsføringshjælp vil jeg anbefale at tage kontakt til https://morningtrain.dk/. Hvis du vil styre dit content og SEO selv, vil jeg også anbefale toolet: Morningscore

Freemium

Jeg har arbejdet meget med freemium modellen. – Hvad er grunden til at spotify konverterer 35% af deres brugere hvorimod dropbox konverterer under 1%? Jeg arbejder med at øge konverteringen hos freemium koncepter.

Content marketing

Skal du bruge hjælp til content marketing? – Min sidste content marketing kampagne fik over 40.000 besøgende på 2 dage. – og MEGET stærke links.

Brugerundersøgelser

Min spidskompetence er brugerundersøgelser, hvor vi sammen får fat i den data, som du ikke har mulighed for at måle på andre måder. Det er specielt rigtig godt til segmentering.

Digital strategi

Er du typen der knalder hele dit budget af på adwords? – Er det en god ide? Hvad er dine key selling points? – hvordan positionere du dig i forhold til konkurrenterne? Mangler du brand awareness?

Referencer

“Eric har hjulpet os i Dinero, med at lave brugerundersøgelser, og undersøge bløde faktorer, som vi ikke har kunne finde på andre måder. Han arbejder på et fagligt højt niveau, selvstændigt og med god kommunikation. Vi fik svar på mange spørgsmål, og kogt informationen ned så den var let at gå til.”
Martin Thorborg

Martin Thorborg

Dinero

Vil du vide hvordan jeg kan hjælpe dig?